qello concerts logo

Qello Concerts

Qello Concerts indeholder streaming af koncerter og musikdokumentarer med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu.

Se og hør f.eks. The Who, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Beyoncé, Stevie Wonder og Pavarotti.

Vejledning:

1. Log på www.bibliotekmorsoe.dk med dit bibliotekslogin, som er CPRnr og pinkode. Du skal være bosiddende i Morsø Kommune, og oprettet som låner på Morsø Folkebibliotek.

2. Opret en ny brugerprofil via linket "Create new account" i øverste højre hjørne. Hvis du er bruger af RBdigital, kan du bruge samme mail og password.

3. Når du har oprettet en profil og er logget ind, klik på knappen "Learn more" for at komme i gang.

4. Se Qello Concerts via browser, IOS, Android, Apple TV eller Chromecast.

5. Hent Qello app og log på med dit profil login. Når du logger ind med profilen giver det 30 dages fri adgang. Du vil modtage en mail fra Qello, når de 30 dage er ved at udløbe. Hvis du ønsker at forny lånet, skal du ind her på siden igen og forny via knappen øverst på siden.

Log på Qello her