Sommersjov på biblioteket

24.05.22
Sommerferien nærmer sig, og på børnebiblioteket har vi en masse gode og ganske gratis tilbud til alle børn og deres voksne i hele skoleferien.

Du kan gå på skattejagt og finde de gemte blomster. Hvis du finder dem alle sammen, kan du deltage i konkurrencen om en kasse sodavand.

Sommerferien igennem vil der også være perlerier i børnebiblioteket – vi ruller perlebordet ud og holder strygejernet varmt – så kom og lave fine og finurlige perleplader lige efter din egen fantasi.

Læsehestene mellem 6 og 15 år kan deltage i Sommerbogen. Hent et svar-ark, læs og anmeld tre bøger, aflever arket og få en vaffelis som tak. Du deltager også i konkurrencen om at vinde en kage til hele din klasse!

Børnebibliotekarerne har læst og leget, for at finde den bedste ferielæsning og de sjoveste sommerlege til børn og deres familier. Booktalks afholdes d. 10. juni og d. 13. juli.

I uge 26 er der mulighed for at se kortfilm for de yngste. Kortfilmene vises i børnebiblioteket kl. 10-11 Filmene vises mandag, onsdag og fredag.

Vi gentager succesen med en tatoveringsbiks med lækre saftevandsdrinks til alle i tatovørstolen. Foregår tirsdag d. 5. juli kl. 10-13

Biolog Kathrine fra Dansk Skaldyrcenter gæster biblioteket d. 7. juli,  og hun kommer med både følebøjer, fjorddyr og masser af viden om alt det spændende der er i vores fjord. Kom forbi børnebiblioteket kl. 10-12. Arrangementet afholdes som udgangspunkt udenfor.

Dygtige Josefine Seon kommer forbi d. 11. juli og viser hvordan man finder sin helt egen tegnestil! Josefine tegner og fortæller og tager også imod ”bestillinger”, så I sammen kan tegne din yndlingskarakter! Der er metodefrihed – så man er velkommen til at tegne på sin egen medbragte tablet eller på papir som biblioteket stiller til rådighed. Josefine er på biblioteket kl. 10-15.

D. 6. juli og 1. august er der mulighed for at komme på børnebiblioteket og male på sin egen bogpose. Posen koster 20 kr. og biblioteket stiller ellers tuscher og materialer til rådighed.

D. 15. juli og 3. august er der Sjov med Strandsten! Bibliotekarerne har samlet sten sommer igennem, og nu er det tid til at dekorere dem. Biblioteket stiller materialer til rådighed.

D. 5. august er det tid til at få strukket heeeele kroppen godt ud efter en lang ferie. Tania fører an, når der er familieyoga på Støberitorvet kl. 11-12.

Find alle opdaterede informationer og detaljer på vores Facebook– og hjemmeside.