’Selvhenter poser fra biblioteket’ Senest opdateret 23. marts 2021

08.02.21
God nyhed til boghungrende borgere.

Står du og mangler lidt underholdning i en lidt træls tid, kan du bestille en ’selvhenterpose’ på biblioteket.

Materialerne bliver udlånt til dig så posen er klar til afhentning. Du kan afhente posen i bibliotekets forgang mandag og fredag fra kl. 10-13, onsdag 14-17.

VI HAR LUKKET FOR AFHENTNING FRA 1. APRIL TIL OG MED 6. APRIL 2021

Sådan bestiller du:

Bestil her på hjemmesiden, Bibliotek.dk eller med app'en Biblioteket

• Ønsker du hjælp til bestilling kan du ringe på tlf.: 99 70 60 00 alle hverdage kl. 10-15
  • Du modtager besked med reservationsnummer, når dit materiale er klar til afhentning

Hvornår kan du forvente at få posen?

• Når du har modtaget besked, at materialet er klar til afhentning, ringer du på telefonnummeret i beskeden.

Vi pakker alle poser hurtigst muligt. Posen skal afhentes inden 5 dage.

Kan jeg aflevere mine materialer igen?

Du kan bruge vores postindkast ved hovedindgangen til aflevering. Under nedlukningen udskriver vi ikke gebyrer.

Ekspeditionstiden på bogposer vil være længere end normalt, så vi opfordrer jer til at væbne jer med tålmodighed.