læse på stranden

Sæt dine reserveringer på pause i sommerferien

Behold din plads som nummer 1 i reserveringskøen, selv om du er på ferie. Læs videre her.

Undgå at miste din plads i køen til de efterspurgte bøger, mens du er på ferie.

Hvis du sætter dine reserveringer på pause, mens du holder ferie, bliver de ikke aktiveret, i den periode du er fraværende. Du beholder din plads i reserveringskøen og rykker ikke længere ned.
Det vil sige: hvis du står som nummer 1 på listen over reserveringer til en bog, bliver du stående der, indtil du er hjemme igen.
Først dér, bliver bogen taget fra til afhentning til dig.

Du kan selv sætte reserveringerne på pause via Morsø Folkebiblioteks hjemmeside.

Sådan gør du:

•     Log ind på https://www.bibliotekmorsoe.dk/  med dit cpr.nummer/lånernummer og din pinkode
  •     Klik på "Min konto"
  •     Klik  på "Redigér brugerprofil"
  •     Udfyld start- og slutdato for din ferie
  •     Klik "Gem"

OBS! Hvis biblioteket modtager fjernlån (materialer fra andre biblioteker) til dig i ferieperioden, bliver de sendt retur, og du skal bestille igen.

Du kan også ringe til os på tlf. 9970 6000, så hjælper vi dig gerne med at sætte pause på dine reserveringer.

Biblioteket ønsker dig den allerbedste sommerferie.

Kig gerne ind til os på biblioteket og bliv tanket op med gode bøger før ferien.