Ordkraft udenfor Nordkraft – gratis program for alle!

07.09.21
Ordkraft er en stor festdag for læseglade nordjyder, landets forfattere og naturligvis også for de nordjyske biblioteker, der er med til at fejre litteraturen og ordet.

Lørdag d. 18. september går det løs! Der står Ordkraft litteraturfestival på programmet - ikke kun i Nordkraft, men også udenfor på Teglgårds Plads.

Sammen med Poesiens Bus og DGI vil vi sørge for god, litterær underholdning til store og små udenfor Nordkraft, hvor vi står klar med en lille scene, bogbusser og en superheltebane på Teglgårds Plads.

På programmet har vi spændende oplæsninger af unge, talentfulde skribenter fra Skriveklub Nord og Brønderslev Forfatterskole, sjove litteratur-quizzer med præmier, lækker musik fra lokale VILMA og Solvej, Litteraturbingo for familier, poesilæsninger og digtoplæsninger i Poesiens Bus, forfatterinterviews med kendte forfattere, lyttelounge, novelleoplæsning, og så kan børn fra 3-8 år prøve kræfter på Mørkemusens superheltebane.

Se programmet for Ordkraft på Teglgårds Plads via linket her