Nye funktioner på hjemmesiden

03.05.17
Lav dine egne lister og del dem med andre

Du kan nu lave mange flere huskelister, følge bestemte søgninger og give materialerne din vurdering med på vejen.

Følg din favoritforfatter eller dit yndlingsemne
Som noget nyt kan du nu gemme dine søgninger på bibliotekets hjemmeside og få besked, når der kommer nye titler som matcher søgningen. Det kunne f.eks. være en bestemt forfatter, du ved er lige på trapperne med en ny bog, eller en svaghed for chokolade, der gør at du må læse alle nye bøger om emnet.

Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på ”Mere”-knappen under søgefeltet og herefter vælge ”Tilføj til søgninger jeg følger”.

Du kan nu lave rigtig mange huskelister
Det nye er, at du ikke skal nøjes med én liste, men kan lave lige så mange du har lyst til. Så kan du holde styr på bøger, du vil læse i sommerferien, dine børns favorit-tegnefilm eller artikler til din opgave. Du kan også dele dem via Facebook eller Twitter. Du kan dele dem på bibliotekets hjemmeside, så alle kan få glæde af dine lister.

For at oprette og tilføje materialer til en liste, skal du være logget ind som låner. Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på knappen ”Mere” og vælger herefter ”Opret liste” eller ”Tilføj til liste”.

OBS! Din gamle HUSKELISTE har fået ny placering. Når du er logget ind, finder du den nederst på siden med din brugerprofil - under "Mit bibliotek".

Bedøm  bibliotekets bøger, film og musik
Du kan give 1 til 5 stjerner til alle materialer. For at give din bedømmelse skal du være logget ind som låner, herefter kan du markere, hvor mange stjerner du vil give til materialerne. Bedømmelserne bliver delt af alle landets folkebiblioteker, så vurderingerne du ser, er et gennemsnit fra hele landet. Du kan hele tiden følge med i, hvad andre kan lide på forsiden, hvor vi viser et udsnit af de bedst bedømte materialer.