eReolen Global

Mød eReolen Global i biffen

I september måned kan du møde eReolen Global i de nordjyske biografer. Regionens biblioteker sætter i fællesskab spot på den digitale tjeneste som indeholder tusindvis af e-bøger og netlydbøger.

Tænd for verden
Den internationale bogscene er kun et klik borte. Alt du behøver at gøre er at tænde for den. Måske kender du allerede eReolen, men kender du også eReolen Global? Her finder du nogle af de mest populære titler inden for young adult, fantasy, New York Times Bestsellers, biografier, Lonely Planet Guides, men også fortræffelige lytteoplevelser via tjenestens audiobooks.
 
eReolen Global indeholder primært engelsksproget litteratur i mange forskellige genrer. Børnebøger, romaner, fagbøger og biografier - der er noget for enhver smag. Det er nemt at navigere rundt på siden, som er inddelt i emnekategorier.
 
Mød Libby
Indholdet i eReolen Global er naturligvis tilgængeligt via web og browser i de gængse e-bogsformater, men den absolut mest bekvemme måde at få adgang til alle de tusinde e- og lydbøger er og bliver eReolen Globals app, Libby.

Her kan du hente alt e- og lydindhold til din tablet eller smartphone, så du også kan tilgå det, hvis du mister adgang til internettet ifm. med fx en ferieperiode. Appen kan hentes via både App Store, Google Play og Microsoft Store.