læsernes bogpris

Læsernes bogpris 2019

Stem på den forfatter, du synes skal vinde Læsernes bogpris 2019. Læs om bøgerne, lån dem på biblioteket og afgiv din stemme senest 7. april.

Du kan nu være med til at bestemme, hvem der skal have Berlingskes og Danmarks Biblioteksforenings litteraturpris, Læsernes Bogpris 2019.

Stem og vind
Stem på din favorit og deltag i lodtrækningen om 10 signerede bogpakker med alle de nominerede bøger. Vinderne findes ved lodtrækning og får direkte besked.

Sådan stemmer du
Gå ind på berlingske.dk/bogpris og stem på din favorit blandt de ti nominerede. Du kan stemme frem til den 7. april.

Prisen og vinderen
Årets modtager af Læsernes bogpris offentliggøres 11. april og får samme dag overrakt prisen på 100.000 kr. på Danmarks Biblioteksforenings topmøde i Esbjerg.
Prisen uddeles af Berlingske og Danmarks Biblioteksforening i samarbejde med de danske folkebiblioteker.