biblioteksapp

Den nye app til dit bibliotek

Med den nye app har du altid biblioteket lige ved hånden.

"Biblioteket" - en ny klassiker er født!
App'en er nem at bruge. Du kan forny og tjekke dine reserveringer og app'en er spækket med inspiration, som med garanti giver dig lyst til at klikke videre.

App’en giver dig adgang til at:
    - søge og bestille f.eks. bøger, e-bøger, musik, film eller spil
    - få overblik over dine reserveringer og lån
    - forny låneperioden for dine lånte materialer
    - se bibliotekernes åbningstider og adresser

Sådan gør du:
Hent "Biblioteket" app’en i Google Play eller i App-store.
App’en er helt gratis for dig.

Når du har hentet app’en, vælger du kommune og logger ind med dit bibliotekslogin – så er du i gang.
Vælg om du vil have notifikationer i app'en - med eller uden lyd.

Til iOS vælger du notifikationer i "tandhjulet" mens det i Android skal gøres i telefonens app-indstillinger

Bibliotekets fysiske og digitale materialer samlet i app'en:
Finder du ikke den bog du søger i fysisk form, kan det være den findes som e-bog eller lydbog i Ereolen? Søger du en film, kan du måske streame den direkte i Filmstriben? Måske der ligger en anmeldelse af bogen på Litteratursiden? App’en leder dig nemt videre med et enkelt klik.

Bliv inspireret
App’en er spækket med inspiration og formidling.
Du finder inspiration til f.eks. ”Lyt en bestseller” på eReolen eller ”Opdag en god bog” med anmeldelser på Litteratursiden. Du finder også ”Børnenes univers”, ”Personlige fortællinger”, ”Krimi” og meget mere.
Det er nemt for dig at klikke dig videre til reservering, når du finder en titel du har fået lyst til at læse.

God fornøjelse med bibliotekets app. Vi håber du bliver glad for den. Vi er det allerede!