Biblioteket er lukket, opdateret 23. marts 2020

12.03.20
Grundet regeringens anbefalinger er biblioteket lukket frem til den 14. april

Morsø Folkebibliotek følger regeringens anbefalinger, og lukker biblioteket frem til den 14. april

Alle arrangementer og møder er aflyst frem til 1. maj.

Til jer der har lånt bøger og andet materiale.

Vi anbefaler at I beholder jeres materialer indtil biblioteket åbner op igen. Der kan i perioden med nedlukning være problemer med aflevering i vores postkasse.

Derfor anbefaler vi at I så vidt det er muligt forsøger at forny udlånte materiale, enten ved brug af biblioteksappen eller på vores hjemmeside.

Gebyrer for perioden med biblioteks nedlukning vil selvfølgelig blive slettet.

Du kan ikke reservere materialer i perioden, men du kan lave en huskeliste på hjemmesiden over de bøger som du gerne vil reservere.

Vores netmedier fungere som normalt, her kan du blandt andet læse ebøger, magasiner og se film. Du finder netmedierne her. Husk de fleste netmedier har du kun adgang til hvis du bor i Morsø Komune.

Er du ikke oprettet som låner kan du med NemId oprette dig som låner under "Log ind" øverst til højre.

Følg med på Facebook og her på hjemmesiden.

Vi håber på jeres forståelse i denne ekstraordinære situation.