Biblioteket hjemmefra - Læsekompasset

24.03.20
Har du læst en rigtig god bog, og gerne vil læse noget der ligner? Hjælpen er nær.

Læsekompasset hjælper dig med at opdage bøger, der passer dig, og inspirerer dig til nye læseoplevelser.

Har du lige læst en rigtig god bog, og gerne vil læse noget der minder om, så kan Læsekompasset hjælpe dig.

Læsekompasset er bibliotekernes inspirationsværktøj til voksne læsere af skønlitteratur. Alle kan bruge Læsekompasset, men det kræver biblioteks-login, hvis du vil låne igennem websitet.

Læsekompasset giver også brugere mulighed for at oprette og dele lister med bøger.

OBS: I øjeblikket er Læsekompasset tilpasset den specielle situation vi er i,  hvor du ikke kan låne og reservere på biblioteket. Du bliver derfor forslået bøger, som er tilgængelig som ebøger og lydbøger på eReolen.