Voksen

Højtlæsning for voksne

Giv dig selv en pause – med godt selskab og en kop kaffe.
Dagligstuen, 1. sal

Højtlæsning er for alle. Du får en pause fra dine gøremål, eller du slipper væk fra kedsomheden alene derhjemme.

Bibliotekar Lisbeth Bach Sørensen læser op i en god halv time, og bagefter snakker vi lidt om det, og Lisbeth fortæller kort om forfatteren. Det er noveller af forskellige danske og udenlandske forfattere, der læses op.  Som regel giver det lidt at tænke over og snakke om. Vi slutter af med et digt.

Alle kan være med. Det eneste, der er en god idé at medbringe, er ørerne og så lysten til at høre en god historie. Du må også gerne medbringe strikketøj. Nogle lytter bedre med noget i hænderne.

Første gang, der er højtlæsning, er fredag den 6. september kl. 11.00-12.00. Der er yderligere tre arrangementer i løbet af efteråret. Det foregår på 1. sal i bibliotekets dagligstue. Højtlæsningerne er gratis og uden tilmelding. Morsø Folkebibliotek byder på kaffe, the og vand.

Velkommen til hyggeligt samvær en lille times tid på Morsø Folkebibliotek.