Morsø Teatersal
For alle

Sommerfuglehaven - Foredrag m. biolog og naturformidler Michael Stoltze

22.06.21
Kom til et unikt foredrag med biolog, Ph.d., forfatter og naturformidleren Michael Stoltze og hør om, hvordan du med enkle greb, kan indrette din have for at tiltrække flest mulige sommerfugle.

Billedforedraget er spækket med fortællinger om sommerfuglenes liv, som vil overraske de fleste. Du får også indblik i, hvordan sommerfugle bruges som symboler, og optræder i kunst, religion og folketro.

Om foredragsholder Michael Stoltze

Siden barndommen på Nordbornholm har sommerfugle været Michael Stoltzes store passion. Han var leder af en landsdækkende undersøgelse af sommerfuglenes udbredelse, skrev ph.d. om Danmarks dagsommerfugle og flere bøger om emnet, senest bestselleren Sommerfuglehave, som Michael er medforfatter på.

Foredraget afholdes i Morsø Teatersal d. 22. juni 2021 kl. 19. Foredraget er gratis men kræver tilmelding på Billetto  Se mere på Facebooksiden NaturMors eller på https://www.bibliotekmorsoe.dk/arrangementer