sommer_paa_biblioteket

Om dette arrangement

Tid
13:10
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
Arrangementer

Sjov sommer på Morsø Folkebibliotek

28.06.21 - 07.08.21
Gode og gratis tilbud til alle børn og deres voksne.

På børnebiblioteket har vi en masse gode og ganske gratis tilbud til alle børn og deres voksne i hele skoleferien fra den 26. juni til den 7. august.

Du kan gå på skattejagt og finde de fineste blomster. Hvis du finder dem alle sammen, kan du deltage i konkurrencen om en kasse sodavand.

Vi har også perlepladeværksted og tegnestue. Der er masser af perler, farver og tusser og bøger til inspiration. Kom og vær med. Strygejernet er varmt og blyanterne spidse. 

Læsehestene mellem 6 og 15 år kan deltage i Sommerbogen. Hent et svar-ark, læs og anmeld tre bøger, aflever arket og få en lille vaffelis. Du deltager også i konkurrencen om at vinde en kage til hele din klasse.

Børnebiblioteket har fået en Playstation 5. Den er placeret i den sejeste gamle brændeovn fra Morsø Jernstøberi. Du kan bruge maskinen en halv time ad gangen efter tur.

Simon slutter sommerferien af med en gang flotte gnubbetatoveringer – og der er lækre saftevandsdrinks med sugerør til alle i tatovørstolen.  Tatoveringer og børnedrinks foregår fredag 6. august kl. 10-12.