Børnebiblioteket
For børn

Øgler, slanger og andet lækkert på Morsø Folkebibliotek

18.10.22
Tirsdag 18/10 kl. 11-12 kan i opleve en skildpadde, en øgle, en slange og en kæmpe snegl på Morsø Folkebibliotek.

Tirsdag 18/10 kl. 11-12 kan i opleve en skildpadde, en øgle, en slange og en kæmpe snegl på Morsø Folkebibliotek, da en formidler fra Terrariet – Reptile Zoo deler ud af sin viden om dyrene og deres naturlige habitater på en sjov og spændende måde. Hvorfor har øgler skæl? Hvordan forsvarer skildpadden sig? Hvorfor rækker slangen tunge? Sammen finder vi svarene på alle spørgsmålene og mange flere, når vi bevæger os ind i dyrenes forunderlige verden af vilde farver, former og mønstre.

Er man rigtig modig, kan man få lov at komme helt tæt på og røre de fantastiske (og levende) dyr! Og der er der rig mulighed for billeder og for at stille spørgsmål efterfølgende.

Vi ser frem til en lærerig og spændende dag i naturens tegn. Og det er ganske gratis.

Arrangementet er bare én af alverdens spændende ting, der kommer til at foregå på børnebiblioteket i efterårsferien. Tjek bibliotekmorsoe.dk eller vores Facebook.