Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr.
Sted
Støberisalen
Målgruppe
For voksne
Arrangementer

Lær at investere med Aktiemor

05.10.23
Aktieinvestering behøver hverken at være kedeligt eller forbeholdt mænd. Line Maria begyndte at investere, da hun var på barsel. På Morsø Folkebibliotek torsdag den 5. oktober kl. 19.00 kan du høre hendes historie og lære, hvordan du selv kan begynde at investere.

Med baggrund i sin erfaring som investor, vil Line Maria Kühlwein Skov – også kendt som Aktiemor – fortælle, hvorfor handel med aktier er en mulighed for alle uanset køn, alder og økonomi. Hun belyser, hvad motivationen for at investere kan være og afliver samtidig de myter, hun selv og mange andre kvinder støder på.

Line Maria begyndte sin egen investeringsrejse, imens hun var på barsel og trillede ture med barnevognen. Målet var både at se sine penge arbejde for sig, men også at bruge investering som et middel til at leve det familieliv, hun drømte om.

Hun etablerede Aktiemor.dk for at videregive råd og få flere kvinder til at tage stilling til deres økonomiske situation. Hør hendes historie og bliv klogere på, hvordan du selv kan tage de første skridt på din investeringsrejse.

Første del af foredraget handler om en introduktion til selve begrebet investering, myter og motivation, og ikke mindst hvorfor det er vigtigt, at kvinder tager stilling til deres økonomi. Dernæst fortæller Line Maria om den mere praktiske del – hvordan gør man det så? Hun fortæller blandt andet om investorprofil, enkeltaktier og fonde, børspsykologi, og hvordan du bedst kommer i gang.

Foredraget er målrettet kvinder, men alle er naturligvis velkomne.

Prisen er 100 kr. inklusiv hendes investeringsordbog. Billetter købes på Morsø Folkebibliotek eller bestilles på telefon 99706000 eller mail: bibliotek@morsoe.dk fra 4. september.