Bliv dus med bibliotekets online tilbud

09.11.22
Du kender sikkert til, at man kan streame film og lytte til bøger på en tablet, men ved du, at biblioteket tilbyder en række streamingtjenester ganske gratis?

Onsdag den 9. november kl. 10.30 kan du få en gratis introduktion til bibliotekets online tilbud. Bibliotekar Christina Ruskjær fortæller på dette introduktionsmøde om nogle af bibliotekets mange online tilbud, blandt andet ”eReolen” og ”Filmstriben”. Du får mulighed for at stille spørgsmål og selv lege med medierne.

Onlinemedier fungerer kun med adgang til internettet. Du bliver introduceret til ”Filmstriben”, hvor du kan se film gratis, og til ”eReolen”, hvor du gratis kan høre lydbøger eller læse ebøger.

Udover eReolen og Filmstriben bliver du også introduceret til appen ”Biblioteket”, hvor du blandt andet kan låne, reservere og genlåne materialer.

Christina Ruskjær anbefaler, at du medbringer din tablet eller smartphone for at få mest muligt ud af arrangementet.

Ingen krav om tilmelding. Mød bare op i ”Støberisalen” på Morsø Folkebibliotek onsdag den 9. november