Fotograf: David Bering
Fotograf: David Bering

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr.
Sted
Støberisalen
Målgruppe
For voksne
Arrangementer

Badass Broderier - Snak og stik

29.03.23
En uhøjtidelig aften med broderist Trine Runge Jessen

Trine Runge Jessen, også kendt som Broderisten, er uddannet tekstildesigner og gør det i hardcore håndarbejde – nærmere bestemt korsstingsbroderi med kant.

Hendes mantra ”fuck bagsiden” har fået mange til at fatte nål og tråd uden at lade sig hæmme af tidligere tiders teknik-tyranni. Det skal være sjovt og gerne lede frem til den ro, man kan opleve når man sidder med et håndarbejde, der giver mening.

Det hele skylles ned med iskolde øl, for som Trine siger: håndarbejde på promiller er bare sjovere! Trine er i øvrigt forfatter til de noget anderledes håndarbejdsbøger ”Broderistens BADASS broderier” og ”Broderistens Broderede Tatoveringer”.

Trine vil denne aften underholde med den skøre vej hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord. Men det er ikke kun snak – der skal sgu også broderes lidt, som Trine siger.

Vi vil gennemgå de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting. Man må også gerne sidde på hænderne og lytte uden at brodere!

Alle får materialer til at øve sig på og skulle du blive bidt af broderiet, er det muligt at købe Trines broderikits. Der vil være mulighed for at købe en pilsner til arbejdet.

Pris: 100 kr.

Billetter kan købes i bibliotekets info fra uge 7.